Wie is watersportartikelen.com?

OVER WATERSPORTARTIKELEN.COM

Watersportartikelen.com is sinds 2013 de online winkel van varend Nederland. Met onze persoonlijke aanpak geven wij u als klant het beste advies om ontspannen het water op te gaan. Watersportartikelen.com heeft een uitgebreid assortiment voor uw boot, sloep en/of zeiljacht. Van een scharniertje tot aan rubberboten en van omvormers tot aan koelkasten.

OVER ELBRICH KAMSTRA

Ik ben Elbrich Kamstra, eigenaresse van Watersportartikelen.com. Samen met mijn man hebben wij een zeilboot en daarbij zijn we echte watersporters. Vanuit deze achtergrond ben ik in augustus 2013 begonnen met Watersportartikelen.com. Het is bijzonder mooi als je van je hobby je werk kan maken. Contacten onderhouden met klanten, die dezelfde passie voor watersport hebben als ik, is enorm leuk om te doen.

COMBINATIE WATERSPORTARTIKELEN.COM EN MIEDEMA SAILS

Mijn man Chris Kamstra is sinds 2006 betrokken bij Miedema Sails. Waarbij hij in 2008 is toegetreden als compagnon van Miedema Sails. Sinds januari 2018 hebben mijn man en ik samen het roer overgenomen van Jan en Hermi Miedema en zijn wij de trotse eigenaren van Miedema Sails. Hierdoor vindt er een mooie wisselwerking plaats tussen Miedema Sails en Watersportartikelen.com.

Kom gerust een keer bij ons langs, de koffie staat altijd klaar!

Bekijk hier de website van Miedema Sails.

Wilt u in contact komen met ons dan kan dat op verschillende manieren. U kunt ons bellen op 085-2737185, via de mail [email protected]


Contactgegevens

Gouden Boayum 6
8621CV, Heeg

T. 0852737185
E. [email protected]

KvK: 72477954

Volg ons op social media

Nieuwsbrief
Op deze site kun je veilig betalen met:
iDEAL
PayPal