Veilig betalenVeilig betalen

Via ideal, paypal of bij ons in de winkel.

a) ideal. IDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode voor veilige en directe betalingen op internet. U betaalt in uw eigen herkenbare en vertrouwde bancaire omgeving.

b) paypal. Betaal met je creditcard via paypal. je hoeft hiervoor geen paypal account voor te hebben, je kunt je betaling direct verwerken. paypal staat voor veilig en slim online betalen. je kunt eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen.

c) direct en online door middel van een betaling met een waarde- of tegoedbon zgn shop tegoed, uitgegeven door watersportartikelen.com . een waarde- of tegoedbon van watersportartikelen.com  is overdraagbaar en geldig tot 1 jaar na afgifte. mocht het tegoed hoger zijn dan uw bestelling, dan ontvangt u uiteraard een nieuw tegoed ter waarde van het restbedrag.

d) Contant/Pin in onze winkel. Watersportartikelen.com beschikt ook over een fysieke winkel. Ons adres is Gouden Boayum 6 te heeg. U kunt de artikelen hierdoor ook bij ons ophalen en deze in onze winkel betalen. Dit kan contant maar ook met Pin.

Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!

30 dagen bedenktijd

Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?
Mits de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn, kun je bestellingen binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling ruilen of retourneren in de originele verpakking. De kosten van de retourverzending zijn voor ons. De kosten worden verrekend via de creditnota of via de nieuwe artikelen die je hebt besteld.

 

Wil je een bestelling ruilen of retourneren?
Dit kan door ons te mailen naar [email protected]. Geef hierbij duidelijk aan het ordernummer, klantnummer en welke artikelen je retour wil sturen.

Bij ontvangst van je retourzending zullen wij deze uiterlijk binnen 3 werkdagen per email bevestigen en direct zorg dragen voor creditering van het betreffende aankoopbedrag + verzendkosten. Omruilartikelen zullen wij z.s.m. versturen, na verzending ontvang je een bevestiging per email.


Indien je van ons geen bevestiging ontvangt binnen 7 dagen, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat er met uw bestelling is gebeurd. Indien er vertraging is, zullen wij hier rekening mee houden in de retour termijn.

Je krijgt binnen 14 dagen na acceptatie van jouw retourzending het aankoopbedrag + de verzendkosten van het retour sturen gerestitueerd

Gratis bezorgingGratis bezorging

De levertijd van onze artikelen bedraag 2 tot 3 werkdagen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De standaardlevertijd bedraagt binnen Nederland 2-3 werkdagen na ontvangst betaling.

Als er wordt afgeweken van de standaardlevertijd, krijg je hiervan bericht via e-mail. Je kunt de status van je bestelling altijd checken in je account.

Wanneer je bestelling is verstuurd, krijg je van ons bericht via e-mail.

Rekenen jullie verzendkosten?
Voor bestellingen vanaf € 99 euro binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder dit bedrag en bestellingen buiten Nederland brengen wij wel verzendkosten in rekening, conform de actuele tarieven van PostNL.

 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja. Je kunt bij het afrekenen van je bestelling een bezorgadres opgeven dat afwijkt van het factuuradres.

Contactgegevens

Gouden Boayum 6
8621CV, Heeg

T. 0852737185
E. [email protected]

KvK: 72477954

Volg ons op social media

Nieuwsbrief
Op deze site kun je veilig betalen met:
iDEAL
PayPal